ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ  Η  ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΣ
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Παρατηρήσεις - Σχόλια
info@agia-marina.org
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
συναντησεισ..
         
       "Συναντήσεις" με την Αγία
       Μαρίνα σε Ελλάδα & Κύπρο
  • Στείλτε μας την δική σας  Αγία ΜαρίναΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ  ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
Αγία Μαρίνα Ποτίμων στην κωμόπολη Πέγεια στην Πάφο (Κύπρος). Ευχαριστώ τον Γιάννη Λιασίδη απο τα Πέγεια  της Πάφου που μας έστειλε τις υπέροχες φωτογραφίες απο την μικρή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Μπορείτε να τις δείτε πατώντας στην φωτογραφία μας.
Αγία Μαρίνα στα "Ηλια" Αιδηψού ! Επεσα επάνω Της κυριολεκτικά πηγαίνοντας... στο περίπτερο. Περιέχει εντυπωσιακές εικόνες Αγίων και η Αγία Μαρίνα μέσα στην εκκλησία επίσης υπέροχη. Ανήκει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ηλίων.Ευτυχώς ήταν ανοιχτή η πόρτα στις 11.00 το βράδυ όταν πήγαμε ξανά. Αναζητώ τις βραδυνές φωτό που ήταν καλύτερες. Slide Show Photo

Το "Κάτω" Ηλιον εντυπωσιάζει απρόσμενα και μοιάζει με την παραλία ενός καλού νησιού του Αιγαίου. Εξαιρετική θάλασσα , μέτριο δυστυχώς το φαγητό (ποιοτικά) , πολύ καλός ο πρωινός καφές και το τοπίο. Πηγή  για φρέσκα χταπόδια το χωριό αυτό.Εξαιρετικά apartments για να μείνετε σχεδόν επάνω στο κύμα.
Αγία Μαρίνα στην Αρκίτσα ! Ακριβώς δίπλα στον Λιμενικό σταθμό μέσα στο Λιμάνι για Αιδηψό. Εδώ εκτελούνται όλα τα δρομολόγια για την Αιδηψό. Η Διαδρομή κρατάει 45 λεπτά και κοστίζει κάτω απο 05 ευρώ. Εξαιρετική διαδρομή με υπέροχη θέα που οδηγεί στην απίστευτα εντυπωσιακή Αιδηψό. Πληροφορίες για Αρκίτσα εδώ.

Τα πλοία ειναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση με τον "Πρωτοπώρο IV" να προσφέρει το καλύτερο κατάστρωμα.Η Αγία  Μαρίνα στο Λιμάνι προστατεύει τα πλοία και τους ταξιδιώτες. Οι πιο πολλοί την προσπερνούν χωρίς να την προσέχουν,δυστυχώς !Η βιασύνη δεν μας αφήνει πια περιθώρια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά μας ούτε αριστερά μας.

Πραγματικά υπέροχη μικρή εκκλησία με έντονο "φορτίο" που το καταλαβαίνει κάποιος όταν μπεί μέσα. Μην ξεχνάτε το κεράκι σας !
Slide Show here please :Saint Marina at Arkitsa Port
Saint Marina, Ilia Village in Aidipsos