ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ  Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ
Η "ΔΙΚΗ ΜΑΣ" ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
Η εικόνα της Αγίας Μαρίνας του 1938 παραδόθηκε απο τον Μοναχό Γαβριήλ στην Σκήτη της Αγίας Αννης ( Αγίου Όρους ) σε μία Ελλάδα Ορθόδοξη, πτωχή , δυνατή στην ψυχή και γεμάτη αξιοπρέπεια.
Δύο χρόνια μετά η "μικρή" Ελλάδα θα νικούσε την δεύτερη στρατιωτική δύναμη του Αξονα και εαν είχε προλάβει να προετοιμαστεί θα καθήλωνε και τους Γερμανούς.
Σήμερα 72 χρόνια μετά η χώρα τυπικά και μόνο υπάρχει. Εαν κάθε μήνα δεν μας δώσουν ελεημοσύνη πιθανόν να αρχίσουν οι "Ελληνες" να κλέβουν και να σκοτώνουν για το φαγητό.
Πουλήσαμε  σε εξευτιλιστική τιμή ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ την αξιοπρέπεια και την Τιμή μας . Φροντίσαμε να διαγράψουμε την Ιστορία μας και τις Μνήμες μας. Κάνουμε σατυρικά νούμερα και ανέκδοτα με τον Θεό μας και την Παναγία. Χαλαρώνουμε στην τηλεόραση χαζεύοντας σήριαλ με Τούρκους .Εμεινε κάτι που ΔΕΝ το κάναμε ακόμα ?

Τέτοιον αυτο-εξευτελισμό και ατίμωση ποτέ κανένας εχθρός δεν μας επέφερε 2500 χρόνια τώρα.
Το καταφέραμε ΕΝΤΕΛΩΣ μόνοι μας μέσα σε λίγες μόλις δεκαετίες!


Η Μεσιτεία των Αγίων μας ειναι η τελευταία γραμμή άμυνας .

Ας έχουμε όλοι την ευλογία Της Αγίας Μαρίνας.

Μετά τον Αγιο Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη και Αγία Ολυμπία  ,Αγιο Λουκά τον Ιατρό, τον Ταχιάρχη Μιχαήλ τον Πανορμίτη  και τον Αγιο Παπουλάκο μας,  ήρθε η ώρα της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας να αποκτήσει την δικη Της Ιστοσελίδα. Γνωρίζουμε οτι υπάρχουν πολλές αναφορές στο internet ήδη, αλλα Ιστοσελίδα αποκλειστικά για την Αγία Μαρίνα δεν υπήρχε. Οι σελίδες μας ειναι αφιερώματα ψυχής και βεβαίως χωρίς κερδοσκοπική  προβολή . Η σελίδα επίσης ειναι αφιερωμένη στον αγαπητό θείο μου Αντώνη Καστή απο την Αγία Μαρίνα της Λέρου που απεβίωσε το 2008.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΣ
Στείλτε μας φωτογραφίες και περιγραφές απο εκκλησίες η χωριά της Αγίας Μαρίνας για να γίνει παρουσίαση τους
Η επισκεψιμότητα απο τις υπόλοιπες σελίδες των Αγίων θα επιτρέψει σε πολύ κόσμο να δει όμορφα μέρη που αγνοεί...

Ευχαριστούμε